I BELIEVE

A Community of Believers

Geloof jij nog in sprookjes?

Het is een vraag die ik mensen vaak stel en waarop ik uiteraard verschillende antwoorden krijg. Toch zit in al die verschillen een 'gemene' deler, die eigenlijk heel lief is ;-), en vaak pas naar boven komt als je de diepte in gaat in een gesprek. In elk mens huist namelijk een goede intentie, dat is me in de loop der jaren helder geworden. Al gedraagt iemand zich - vanuit onze blik - nog zo vreemd, zijn of haar bedoeling is vaak goed. Dat is soms heel lastig te geloven! 
Noem me naïef maar ik geloof in de goedheid van mensen, en ik geloof dat onze diepste, oprechte wensen en dromen 'waar' kunnen worden. Soms lijkt dat verre van realiteit te zijn, ook dat heeft zijn functie, waarde en bedoeling. 

De sprookjesinterviews geven een mooie inkijk in hoe iemand in de wereld staat. Het geeft je inzicht in waar hij (of zij) van droomt, wat hem raakt en wat hij zou willen weten of kunnen. Het idee ervoor is ontstaan in januari 2019, vanuit een ondernemersverlangen dat in februari 2016 is geboren en in oktober 2017 het licht zag: LaPol Sprookjesbranding
Na 12 jaar ondernemerschap als communicatie adviseur in de creatieve sector ben ik in 2016 opnieuw begonnen. In eerste instantie als Durfkracht coach voor vrouwelijke starters die worstelden met manifesteren en 'gewoon' doen, vanuit teveel angst en twijfel.

In de startfase van mijn nieuwe onderneming gedroeg ook ík me als een - getalenteerde - twijfelkont. Ik kon namelijk niet kiezen tussen mezelf positioneren als merkcommunicatie adviseur of als persoonlijke power coach voor deze vrouwen.
Natuurlijk wist ik dat een sterk, authentiek merk niet zonder een sterke, authentieke persoonlijkheid kan. Maar red je het daarmee als ondernemer, of moet je toch ook beschikken over andere talenten en vaardigheden en welke dan? 
Inmiddels bedien ik mijn klanten op 3 niveaus: wie ben je (branding & identiteit), wat kún je (talenten & skills) en wat doe je ermee (ondernemerschap & zingeving)? Als je zingeving wil ervaren moet je de 3 antwoorden op elkaar (leren) afstemmen.

Of je er nu bewust van bent of niet, ook jij gelooft ergens in. Ook jij hebt - hele sterke - overtuigingen. Welk verhaal vertel jij jezelf? Waar ben jij heilig van overtuigd? Hoe is dit van invloed op jouw wereldbeeld? Hoe definieer jij jezelf? Wat zijn jouw talenten? Waar ben je goed in en wat doe jij ermee? Leef je een zinvol leven?

Ervaar jij - ook - dat de realiteit het grootste sprookje is? 

May the Fairytale Force be with you!

Nicole LaPol 

#IBELIEVE

Kus je Ontembare Vrouw wakker | Volg me op Instagram

 

Sprookjes podcast

Eigentijdse Stadssprookjes van succesvolle vrouwen met bijzondere verhalen. Vrouwen zoals jij en ik, die ooit van dit leven gedroomd hebben.